Simona Halep o poate întâlni pe Kristina Mladenovic în turul doi de la Toronto

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) deschide cursa de apărare a trofeului de la Cupa Rogers (Toronto), în turul doi, fie împotriva Kristinei Mladenovic (26 de ani, 49 WTA), fie a unei sportive ajunse pe tabloul principal din calificări.

630 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o poate întâlni pe Kristina Mladenovic în turul doi de la Toronto

Simona Halep o poate întâlni pe Kristina Mladenovic în turul doi de la Toronto

Madison Keys, cap de serie 14, este prima favorită pe care constănţeanca o poate înfrunta, însă alternative pentru turul trei sunt şi tânăra croată Donna Vekic, care tocmai a reuşit o victorie importantă în faţa Victoriei Azarenka, sau experimentata Svetlana Kuznetsova.

Eleva lui Daniel Dobre a fost trimisă pe jumătatea inferioară, dominată de Naomi Osaka, cap de serie doi la Toronto. În sferturi, dacă se vor respecta calculele hârtiei, românca este programată să o întâlnească pe americanca Sloane Stephens, a şaptea favorită a tabloului, în ceea ce ar fi o rejucare a finalei de anul trecut, de la Montreal. Simona a reuşit să evite pe sfertul său sportivele din Top 8 WTA Power Rankings, adică acele jucătoare care au obţinut rezultatele cele mai bune pe această suprafaţă în ultimele sezoane. Serena Williams şi Caroline Wozniacki se află pe sfertul lui Naomi Osaka, potenţiale adversare pentru semifinale pentru Simona Halep.

Organizatorii au anunţat deja că Simona Halep va juca meciul de debut la Toronto în sesiunea de zi, miercuri, ceea ce înseamnă că fanii tenisului din România o vor putea urmări miercuri seară, dincolo de ora 18:00. Serena Williams a fost distribuită în aceeaşi zi, dar în sesiunea de seară (joi dimineaţă, dincolo de ora României 2:00).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici