Simona Halep reacţionează din nou: „Justiţia întârziată înseamnă justiţie refuzată"

Din ce în ce mai indignată de situaţia căreia trebuie să îi facă faţă şi mai ales de faptul că Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului şi Federaţia Internaţională de Tenis i-au amânat din nou audierea în cazul de presupus dopaj, Simona Halep a reacţionat din nou, miercuri seara.

481 afișări
Imaginea articolului Simona Halep reacţionează din nou: „Justiţia întârziată înseamnă justiţie refuzată"

Simona Halep reacţionează din nou: „Justiţia întârziată înseamnă justiţie refuzată"

Halep a publicat pe toate conturile sale din mediile sociale următorul mesaj, din care reiese că judecarea cazului ei a mai fost amânat o lună.

„Încă o dată, în această seară, sunt devastată. ITF (ITIA) a amânat încă o dată, pentru a treia oară
audierea mea cu o lună mai târziu!

Aştept să fiu judecată din octombrie anul trecut. În decembrie, am am reuşit în sfârşit, datorită experţilor, să demonstrez că lotul de supliment pe care îl foloseam fusese contaminat, ceea ce
a cauzat controlul pozitiv.

Am cerut, aşa cum prevăd normele antidoping, o audiere rapidă: acesta este dreptul meu, aşa scrie în regulament!

Din păcate, ITF (ITIA) mi-a amânat audierea de trei ori, refuzându-mi dreptul de a fi judecată de un tribunal independent. Nu mi s-a permis să particip la niciun turneu timp de 8 luni.

Acum ştiu că voi rata Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Ca să nu mai vorbim de faptul că voi fi pierdut toate punctele şi clasamentul meu.

Nu numai că îmi ucid reputaţia, ci şi pe mine ca jucător profesionist, şi nici nu vorbesc despre consecinţele asupra sănătăţii mele mintale.

Această nerespectare a regulilor de către ITF (ITIA) în ceea ce priveşte celeritatea audierii la care am dreptul este atât de lipsită de respect faţă de mine încât nu mai am cuvinte...

„Justiţia întârziată înseamnă justiţie refuzată".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici