Simona Halep şi Bianca Andreescu, lăudate de şeful WTA

Preşedintele WTA, Steve Simon, a declarat, joi, că tenisul feminin a evoluat foarte mult şi a lăudat jucătoare precum Simona Halep, Bianca Andreescu, Ashleigh Barty sau Cori Gauff.

1097 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Bianca Andreescu, lăudate de şeful WTA

Simona Halep şi Bianca Andreescu, lăudate de şeful WTA

”Circuitul WTA a progresat mult în anii 2010. Multe dintre jucătoare vor fi speciale şi în memorie noastră pentru foarte mulţi ani. Am văzut şi apariţia unor noi staruri, cu Ash, Bianca, Coco şi staruri consacrate, precum Simona. Cred că WTA, produsele noastre şi sportul nostru este pe mâini foarte bune, cu aceste noi campioane care încep să apară şi să se stabilească în frunte”, a declarat Steve Simon pentru WTA Tennis.

”Cred că WTA şi produsele noastre şi sportul nostru este pe mâini foarte bune, cu aceste noi campioane care încep să apară şi să se stabilească în frunte. Începem să vedem cum va arăta viitorul. Uitaţi-vă la Ash (n.r.: Ashleigh Barty), Bianca, Simona şi priviţi la Coco (n.r.: Cori Gauff). Suntem la un nivel foarte ridicat”, a mai spus preşedintele WTA.

Simona Halep va participa la turneul de la Adelaide, organizat în oraşul natal al antrenorului său, Darren Cahill. Competiţia se va desfăşura între 11 şi 18 ianuarie.

Favoritele turneului WTA Adelaide:
1. Ashleigh Barty
2. Simona Halep
3. Petra Kvitova
4. Kiki Bertens
5. Johanna Konta
6. Sofia Kenin
7. Petra Martic
8. Marketa Vondrousova

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici