Simona Halep spune că este accidentată la tendonul lui Ahile

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, că este accidentată la tendonul lui Ahile, dar va încerca să facă tot ce poate la turneul China Open de la Beijing, informează site-ul oficial al turneului din categoria Premier Mandatory.

3043 afișări
Imaginea articolului Simona Halep spune că este accidentată la tendonul lui Ahile

Simona Halep spune că este accidentată la tendonul lui Ahile (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"În această perioadă a anului accidentările apar pentru că am jucat foarte mult. Am ceva probleme la tendonul lui Ahile. Nu este uşor, dar încerc să fac tot ce pot", a declarat Halep, într-o conferinţa de presă.

Românca este cap de serie numărul 1 la China Open, dar spune că acest statut de favorită nu îi garantează succesul. "Poţi crede că e o oportunitate să joci bine dacă eşti favorită, dar toată lumea joacă bine aici, iar săptămâna trecută am pierdut după ce am avut 5-1 în decisiv, aşa că nu este uşor să reuşeşti. Dar vreau să elimin frustrarea şi să merg înainte. Acest turneu este deschis, este foarte important pentru fiecare, aşa că pot spune că am şanse, dar e devreme să mă gândesc la asta", a explicat ea.

Halep se bucură că este pentru a patra oară la această competiţie şi că are ocazia să descopere o lume complet diferită de cea europeană. "Este frumos să revin la Beijing, este un mare turneu, unul dintre cele mai mari, aşa că mă bucur de timpul petrecut aici. Este un pic diferit, deoarece China este diferită de ţara mea şi de Europa, dar este drăguţ să vezi ceva diferit", a afirmat Halep.

Jucătoarea română a mai spus că nu a fost afectată de rezultatele slabe înregistrate la Roland Garros şi la Wimbledon. "Pot să spun că acele turnee m-au ajutat. Pentru că după ele am eliminat presiunea şi am vrut doar să intru pe teren pentru a juca tenisul meu", a adăugat sportiva din Constanţa.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, va evolua cu o sportivă din calificări în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Dacă va trece de prima manşă, Halep, care a atins faza sferturilor de finală în 2014, o va întâlni pe Alize Cornet, locul 34 WTA, dacă şi franţuzoaica va învinge în turul I o sportivă venită din calificări.

Americanca Serena Williams, locul 1 WTA, şi rusoaica Maria Şarapova, locul 3 WTA, deţinătoarea trofeului, nu participă la această competiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici