Simona Halep spune că îi place să joace împotriva Svetlanei Kuzneţova. Când va avea loc meciul din semifinalele turneului de la Sydney

Simona Halep, locul 2 WTA, o va întâlni pe Svetlana Kuzneţova, locul 25 WTA, în semifinalele turneului de la Sydney, românca afirmând că îi place să joace împotriva rusoaicei, câştigătoare la Roland Garros în 2009 şi US Open în 2007.

2248 afișări
Imaginea articolului Simona Halep spune că îi place să joace împotriva Svetlanei Kuzneţova. Când va avea loc meciul din semifinalele turneului de la Sydney

Simona Halep spune că îi place să joace împotriva Svetlanei Kuzneţova (Imagine: Mediafax Foto)

"O ştiu destul de bine. Am jucat împotriva ei şi ştiu că trimite mingea cu mult «topspin», aşa că mâine voi avea o înfruntat o altfel de jucătoare, cu un stil diferit. Dar îmi place să joc împotriva ei. Am avut meciuri bune cu ea înainte şi mă aştept la o altă întâlnire dificilă. Bineînţeles, fiecare meci e greu. Cred că am şansa mea, aşa că o să intru pe teren pozitivă şi o să-mi joc şansa", a declarat Halep.

Simona Halep va evolua, joi, de la ora 07.00, împotriva rusoiacei Svetlana Kuzneţova, au anunţat organizatorii competiţiei.

Jucătoarea română s-a plâns de căldura excesivă din timpul partidei cu sportiva cehă Karolina Pliskova, din sferturile de finală. "A fost greu astăzi. Am fost aproape. Am condus cu 5-1 în primul set, dar ea a revenit tare, cu două ghemuri consecutive la zero. Ştiam că e puternică, joacă bine, serveşte cu putere şi mă aşteptam să lovească mingile bine. Dar cred că am făcut bine că am stat concentrată în ultimele ghemuri din al doilea set şi am putut închide meciul. Vremea a fost destul de călduroasă şi a fost dificil să mă descurc astăzi", a spus Halep.

Simona Halep, cap de serie numărul 1, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 5, calificându-se în semifinalele turneului de categorie Premier de la Sydney.

În faza următoare, Halep va evolua împotriva jucătoarei ruse Svetlana Kuzneţova, locul 25 WTA, care a învins-o, tot miercuri, pe italianca Sara Errani, locul 19 WTA, cu scorul de 7-6 (1), 6-0.

Simona Halep, 24 de ani, şi Svetlana Kuzneţova, 30 de ani, fostă ocupantă a locului 2 mondial în 2007, s-au mai întâlnit de cinci ori până în prezent, sportiva din Constanţa conducând cu 3-2. Ultima lor partidă a avut loc în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, ediţia 2014, când Simona Halep a câştigat cu 6-2, 6-2.

Anterior, Kuzneţova s-a impus în optimi la Stuttgart, tot în 2014, cu 7-5, 7-6 (4), şi în turul al doilea la Miami, în 2011, cu scorul de 6-0, 6-4, iar Halep în turul I la Roma, în 2013, scor 6-1, 6-1, şi tot în turul I, la Toronto, în 2011, scor 4-6, 6-4, 6-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici