Simota: Nu pot accepta demisia lui Sdrobiş pentru că nu mi-a înaintat-o în scris

Patronul clubului Jiul Petroşani, Alin Simota, a declarat, marţi, că nu poate accepta demisia managerului echipei, Ioan Sdrobiş, pentru că nu a primit până acum nicio cerere scrisă în acest sens.

11 afișări
Imaginea articolului Simota: Nu pot accepta demisia lui Sdrobiş pentru că nu mi-a înaintat-o în scris

Simota: Nu pot accepta demisia lui Sdrobiş pentru că nu mi-a înaintat-o în scris (Imagine: Mediafax Foto)

"Ioan Sdrobiş nu mi-a dat nimic scris aşa că nu pot accepta o demisie care nu a ajuns la mine. E problema lui ce spune şi ce face. El poate spune multe, dar un lucru să fie clar, la Jiul politica nu o face un angajat. O face Alin Simota, pentru că eu dau banii aici. Dacă Ioan Sdrobiş vrea să plece, eu îi strâng mâna şi atât", a spus Simota.

Proprietarul grupării din Liga a II-a susţine că de acum înainte va încerca să promoveze jucători de la centrul de copii şi juniori ai clubului. "M-am săturat de jucătorii cu pretenţii care vin numai să ia bani. La Jiul nu se vor mai arunca banii pe fereastră aşa cum s-a procedat. De acum încolo voi pune accent pe Centrul de Copii şi Juniori, pentru că ei reprezintă viitorul", a precizat Alin Simota.

Managerul echipei Jiul Petroşani, Ioan Sdrobiş, afirmase luni că a demisionat din funcţie, după ce patronul echipei, Alin Simota, a amânat reunirea lotului fără să-l consulte. "Nu mă mai interesează Jiul. Gata, de acum e treaba patronului. S-a adeverit ceea ce am spus eu, Simota nu se pricepe la fotbal şi la femei. Îmi pare rău pentru situaţie. Patronul a amânat reunirea lotului fără să mă consulte şi nu m-a mai sunat de două săptămâni. Gata, s-a umplut paharul!", a spus Sdrobiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici