Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost atacat de hackeri albanezi / Pe pagina principală a apărut o fotografie cu drapelul Albaniei şi un mesaj

Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) a fost atacat de hackeri, iar pe pagina principală a apărut o fotografie cu drapelul Albaniei şi un mesaj.

1865 afișări
Imaginea articolului Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost atacat de hackeri albanezi / Pe pagina principală a apărut o fotografie cu drapelul Albaniei şi un mesaj

Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost atacat de hackeri albanezi / Pe pagina principală a apărut o fotografie cu drapelul Albaniei şi un mesaj (Imagine: Shutterstock)

După ce în luna iunie hackerii de la nofawkx.al au atacat site-ul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), albanezii au reuşit să "spargă" şi site-ul CCA, care aparţine de FRF.

”În roşu şi negru mă îmbrac, am vulturul pe piept. Ţin capul sus, pentru steag mor. E bine să fii albanez”, a fost mesajul postat de cei care au "spart" site-ul, identic cu cel din 21 iunie, când a fost atacat site-ul Federaţiei Române de Fotbal, alături de însemnele Albaniei.

După atacul cibernetic albanez, site-ul frf-cca.ro nu a putut fi accesat, cel mai probabil fiind închis pentru ca problemele de securitate să fie rezolvate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici