Sloane Stephens spune că a plâns o săptămână după ce a pierdut finala French Open 2018 cu Halep

Sloane Stephens a dezvăluit recent că a fost profund afectată de pierderea din finala French Open 2018 împotriva Simonei Halep, mărturisind că a plâns o săptămână după meci.

756 afișări
Imaginea articolului Sloane Stephens spune că a plâns o săptămână după ce a pierdut finala French Open 2018 cu Halep

Stephens a explicat că French Open era singurul turneu pe care visa să îl câştige, iar înfrângerea a reprezentat o lovitură dură.

Deşi devastată de rezultat, Stephens a vorbit cu respect despre Simona Halep, recunoscând valoarea sportivei române şi importanţa victoriei pentru ea.

Sloane Stephens îşi aminteşte că pierderea în faţa Simonei Halep în 2018 a fost „absolut devastatoare”.

Stephens a adăugat: „Am plâns ca o săptămână. A fost devastator. Dar după aceea am fost bine, poate nu era momentul meu. Cred că nu a fost menit pentru mine să câştig Openul Francez”.

Halep a învins-o la French Open 2018 pe Stephens cu 3-6, 6-4 şi 6-1.

Comentariul lui Sloane Stephens despre pierderea ei de la French Open din 2018 arată că unele pierderi sunt cu adevărat personale. Oricâte performanţe grozave a oferit această vedetă americană de tenis, nu a reuşit să uite această înfrângere, notează essentiallysports.com.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici