Şoc în tenisul mondial! O jucătoare importantă din circuitul WTA se retrage la 25 de ani

  • Numărul unu mondial renunţă la tenis
  • Ashleigh Barty a şocat lumea sportului atunci când a făcut anunţul neaşteptat pe Instagram
  • Australianca se va retrage din tenisul profesionist la doar 25 de ani
3257 afișări
Imaginea articolului Şoc în tenisul mondial! O jucătoare importantă din circuitul WTA se retrage la 25 de ani

Sursa foto: MediafaxFoto

Numărul 1 din tenisul feminin, Ashleigh Barty se retrage la doar 25 de ani. Australianca a făcut anunţul pe reţelele de socializare miercuri, iar aceasta a motivat că doreşte să îşi îndeplinească şi alte vise, tenisul fiind un capitol încheiat.

Ca să poată da vestea, ea a fost ajutată de prietena ei bună, fosta jucătoare australiană de tenis Casey Dellacqua.

"Sunt atât de fericită şi sunt atât de pregătită. Şi ştiu că în momentul de faţă, în inima mea, pentru mine ca persoană, această decizie este corectă", a declarat Barty.

Barty a câştigat primul ei Grand Slam în 2019.

„Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pe parcurs, voi fi mereu recunoscătoare pentru amintirile pe care le-am creat împreună”, a concluzionat sportiva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici