Sorana Cârstea în turul doi al probei de dublu la US Open

Perechea formată din Sorana Cârstea şi Caroline Wozniacki s-a calificat, miercuri, în turul doi al probei de dublu la US Open, în timp ce Alexandra Dulgheru şi Raluca Olaru au fost eliminate în prima rundă, informează site-ul oficial al competiţiei.

43 afișări
Imaginea articolului Sorana Cârstea în turul doi al probei de dublu la US Open

Sorana Cârstea în turul doi al probei de dublu la US Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cârstea şi daneza Wozniacki au învins în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-2, perechea Sybille Bammer/Julia Schruff (Austria/Germania).

Alexandra Dulgheru şi Raluca Olaru au fost învinse în primul tur, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de cuplul rus Alisa Kleybanova/Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 13.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici