Sorana Cîrstea o va întâlni pe Barbora Krejcikova în finala turneului de la Strasbourg

Sorana Cîrstea (61 WTA) s-a calificat vineri în finala turneului de tenis feminin WTA 250 de la Strasbourg, după ce a învins-o în semifinale pe poloneza Magda Linette (48 WTA) cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2. Cîrstea va juca finala cu Barbora Krejcikova (38 WTA).

298 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea o va întâlni pe Barbora Krejcikova în finala turneului de la Strasbourg

Sorana Cîrstea o va întâlni pe Barbora Krejcikova în finala turneului de la Strasbourg

Sorana Cîrstea este la doua finală anul acesta, după cea câştigată la Istanbul, în luna aprilie.

Pentru calificarea în finală Cîrstea va primi 13.224 de euro şi 180 puncte WTA. În cazul în care va câştiga finala, ea va fi recompensată cu 23.548 de euro şi 280 de puncte WTA.

Calificarea în finală o va duce pe Cîrstea pe locul 53, începând de luni, iar co eventuală câştigare a turneului o va clasa în top 50.

Finala turneului de la Strasbourg se joacă duminică de la ora 16.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici