Sorana Cîrstea - Serena Williams, scor 0-6, 2-6, la Roland Garros

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 26, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-0, 6-2, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, după un meci care a durat o oră, în turul trei al turneuluid e la Roland Garros.

430 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea - Serena Williams, scor 0-6, 2-6, la Roland Garros

Sorana Cîrstea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cîrstea şi Williams s-au mai întâlnit o dată, anul trecut, la Stanford, jucătoarea din SUA câştigând cu 6-1, 6-2.

Sorana Cîrstea era ultima sportivă română prezentă pe tabloul principal de simplu din cele cinci participante. Ea va continua la dublu, unde face pereche cu japoneza Ayumi Morita. Adversarele lor în primul tur sunt Simona Halep şi Arantxa Rus (Olanda).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici