Sorana Cîrstea şi Alexandra Cadanţu, eliminate în primul tur al probei de dublu de la Wimbledon

Perechile Sorana Cîrstea/Ayumi Morita (România/Japonia) şi Alexandra Cadanţu/Saisai Zheng (România/China) au ratat, joi, calificarea în turul doi al probei de dublu de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

129 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea şi Alexandra Cadanţu, eliminate în primul tur al probei de dublu de la Wimbledon

Sorana Cîrstea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cîrstea şi Morita au fost învinse în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-2, de cuplul Casey Dellacqua/Samantha Stosur (Australia), informează site-ul oficial al competiţiei.

Cadanţu şi Zheng au pierdut, scor 5-7, 0-6, în faţa perechii americane Liezel Huber/Lisa Raymond, cap de serie numărul 1.

În cazul în care ar fi trecut de primul tur, în runda secundă cele două românce ar fi fost adversare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici