Sorana Cîrstea şi Irina Begu, eliminate de la US Open

România a pierdut azi-noapte, în turul secund, şi ultimele două reprezentante.

206 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea şi Irina Begu, eliminate de la US Open

Sorana Cîrstea şi Irina Begu, eliminate de la US Open

După ce Simona Halep şi Jaqueline Cristian au cedat în primul tur, în turul doi, pe rând, Gabriela Ruse, Sorana Cîrstea şi Irina Begu au pierdut în proba de simplu.

Ultimele două jucătoare de tenis din România au ieşit joi seară din concurs, la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, disputat la New York. Astfel, România nu va avea nicio jucătoare în cea de-a două săptămână de concurs.

Sorana Cîrstea, 37 WTA şi 32 de ani, a avut meci dificil cu favorita 13, elveţianca Belinda Bencic, 25 de ani. Românca a servit pentru meci la 1-0 la seturi şi 5-4 în setul doi. A fost întoarsă de Bencic, care s-a impus cu scorul general de 3-6, 7-5, 6-2.

La rândul său, Irina Begu, 42 WTA şi 32 de ani, a fost răpusă de chinezoaica Yue Yuan, 142 WTA şi 23 de ani, scor 3-6, 7-6 (6). Dacă în primul set n-a pus probleme, în manşa secundă, Begu a avut avans un break, dar nu a izbutit să şi-l păstreze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici