Sorin Cârţu a revenit la Dacia Mioveni

Tehnicianul Sorin Cârţu a revenit, marţi, asupra deciziei de a demisiona din funcţia de antrenor principal al echipei Dacia Mioveni, fiind convins de primarul Ion Georgescu.

12 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu a revenit la Dacia Mioveni

Sorin Cârţu a revenit la Dacia Mioveni (Sursa: Mediafax Foto)

"Am discutat cu domnul Cârţu şi am reuşit să-l fac să se răzgândească şi să revină la Dacia. Poate am greşit şi eu pentru că nu am fost mai aproape de echipă, dar de acum înainte lucrurile se vor schimba. Domnul Cârţu va fi mai departe antrenorul Daciei şi sperăm cu toţii să îndeplinim obiectivul de salvare de la retrogradare", a declarat Georgescu.

Directorul secţiei de fotbal a clubului Dacia Mioveni, Viorel Ilinca, s-a întâlnit, marţi, cu Sorin Cârţu şi cu antrenorul secund Mircea Irimescu, achitându-le celor doi restanţele financiare. Carţu şi Irimescu au fost prezenţi la antrenamentul de astăzi al formaţiei argeşene.

Primarul Ion Georgescu speră ca revenirea lui Cârţu să fie un şoc pozitiv la echipă. "Revenirea lui Cârţu sperăm că este un şoc pozitiv pentru echipă. Iar acest lucru se va vedea vineri la meciul cu Gloria Bistriţa. Este o partidă foarte importantă pentru noi, şi trebuie să o câştigăm", a spus Ion Georgescu.

Cârţu a anunţat că demisionează de la conducerea tehnică a echipei Dacia Mioveni, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul de pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti, scor 1-2, din etapa a XXI-a a Ligii I. Cârţu nu s-a prezentat luni la antrenamentul echipei, care a fost condus de secunzii Fane Ţâră şi Marius Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici