Sportivul ungar Robert Fazekas a fost depistat pozitiv din nou

Sportivul ungar Robert Fazekas, descalificat pentru dopaj după ce a câştigat proba de aruncare a discului la JO de la Atena, a fost depistat pozitiv din nou şi se va prezenta în faţa Comisiei de Disciplină a Federaţiei de Atletism din Ungaria, la 24 iulie.

148 afișări
Imaginea articolului Sportivul ungar Robert Fazekas a fost depistat pozitiv din nou

Sportivul ungar Robert Fazekas a fost depistat pozitiv din nou

Potrivit preşedintelui federaţiei, Miklos Gyulai, sportivul în vârstă de 36 de ani, care a fost găsit dopat cu un steroid şi în urma contraexpertizei, riscă o suspendare pe viaţă. Pe lângă măsura suspendării, comisia ar mai putea decide excluderea sportivului din lotul pentru Jocurile Olimpice de la Londra.

Avocatul lui Fazekas a declarat că, deşi contraexpertiza a avut rezultat pozitiv, sportivul neagă că s-a dopat.

Fazekas a câştigat titlul european, în 2002, la Munchen, a fost vicecampion mondial la Paris, în 2003, şi medaliat european cu bronz în 2010, la Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici