Stankovici: Ne vom confirma valoarea și în Africa de Sud

Căpitanul Serbiei, Dejan Stankovici, a declarat că scorul meciului cu România, 5-0, este poate puţin cam mare, însă echipa sa a fost ultramotivată şi a dat totul pentru a încheia în triumf preliminariile CM 2010, informează postul TV B92.

19 afișări
Imaginea articolului Stankovici: Ne vom confirma valoarea și în Africa de Sud

Stankovici: Ne vom confirma valoarea și în Africa de Sud (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Meritam această sărbătoare. Purtăm o recunoștință specială lui Radomir Antici, care ne-a dat forță să ducem aceste calificări la bun sfârșit. Fericirea noastră e infinită. Ne-am arătat valoarea și calitatea, am avut puterea de-a lungul acestor calificări să ne conservăm locul 1. Ne vom confirma valoarea și în Africa de Sud. Am spus că merg desculț în piață să sărbătoresc, dar nu m-am putut ține de promisiune din cauza restricțiilor de securitate. Seara a aceasta a fost ca o căpșună pe tort. Poate scorul e puțin cam mare, dar am fost atât de motivați de parcă eram în transă, am dorit să încheiem cum se cuvine aceste calificări", a spus Stankovici.

Componenții reprezentativei Serbiei, aflați într-un autobuz descoperit, au sărbătorit, sâmbătă noaptea, în centrul Belgradului alături de suporteri calificarea la CM 2010 după victoria din meciul cu România.

Pe autobuz flutura steagul Serbiei și mesajul "Să mergem în Africa". Străzile Capitalei Serbiei au fost blocate ore întregi de miile de suporteri.

Zeci de mii de suporteri sârbi au sărbătorit în toată țara calificarea echipei naționala la CM 2010: la Kragujevac, Nis, Smederevo, Kosovska Mitrovica, Banja Luka, Herceg Novi, Vranje și nu numai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici