Starul din tenis care a devenit cel mai în vârstă campion ATP Masters 1000. Care este secretul său

  • Rohan Bopanna a dovedit că vârsta este doar un număr după ce a devenit cel mai în vârstă campion ATP Masters 1000 la 43 de ani, cu victoria la dublu masculin BNP Paribas Open.
  • Alături de partenerul Matthew Ebden, perechea fără cap de serie i-a detronat pe duo-ul de top Wesley Koolhof şi Neal Skupski.
  • Cei doi au câştigat titlul de dublu masculin la Indian Wells, cu 6-3, 2-6, 10-8.
  • Triumful a fost al doilea titlu al perechii, după succesul de luna trecută de la Doha la Qatar Open. Bopanna a descris victoria drept „adevărat specială”.
1192 afișări
Imaginea articolului Starul din tenis care a devenit cel mai în vârstă campion ATP Masters 1000. Care este secretul său

Starul din tenis care a devenit cel mai în vârstă campion ATP Masters 1000. Care este secretul său

Se numeşte Tennis Paradise dintr-un motiv. Am venit aici de-a lungul anilor şi i-am văzut pe toţi câştigând şi sunt foarte fericit că Matt şi cu mine am reuşit să facem asta şi să obţinem acest titlu”, a spus Bopanna, pentru Reuters.
 
Câştigând al 24-lea trofeu la nivel de turneu, fostul număr trei mondial de dublu a doborât recordul de cel mai în vârstă campion la master deţinut de fostul partener Daniel Nestor.
 
Potrivit Reuters, Bopanna spune că a obţinut acest titlu datorită consumului de cafea. „Este cafeaua indiană pe care o consum în continuare când călătoresc”, a explicat el. „Acesta este secretul. Cel mai important lucru este să te asigur că te recuperezi bine după meciuri, iar asta m-a ajutat cu adevărat.”
 
Indianul, a cărui familie deţine o plantaţie de cafea în statul indian Karnataka, a adăugat: „În unele zile îi spun lui Matt că poate doar am exersat 20 de minute, dar aş prefera să odihnesc corpul şi să fiu pregătit pentru meciurile noastre”.
 
Ebden şi Bopanna deţin acum un record de 11-4 împreună în acest sezon şi au urcat pe locurile 18, respectiv 11 în clasamentul ATP la dublu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici