Steaua a învins Saint Patrick's Athletic, scor 3-0, în play-off-ul Ligii Europa - GALERIE FOTO

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul 3-0 (0-0), formaţia irlandeză Saint Patrick's Athletic, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

137 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins Saint Patrick's Athletic, scor 3-0, în play-off-ul Ligii Europa - GALERIE FOTO

Steaua a învins Saint Patrick's Athletic, scor 3-0, în play-off-ul Ligii Europa (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Steaua a învins Saint Patrick's Athletic, scor 3-0, în play-off-ul Ligii Europa

Golurile au fost marcate de Nicoliţă '56 şi B. Stancu '65 şi '80.

În minutul 56, Bănel Nicoliţă a deschis scorul printr-un şut la colul lung de pe partea dreaptă, după o pasă de a Pantelis Kapetanos.

Bogdan Stancu a majorat diferenţa în minutul 65, cu un şut din apropierea porţii după o centrare de la Bănel Nicoliţă.

Stancu a marcat din nou în minutul 80, care a marcat singur cu poarta goală de la şapte metri, după o prelungire a lui Surdu.

Steaua a învins Saint Patrick's Athletic, scor 3-0, în play-off-ul Ligii Europa

Steaua: 12. Tătăruşanu - 4. Golanski (20. Tininho '86), 15. Tudose, 17. Baciu, 18. P. Marin - 25. Onicaş - 16. Nicoliţă, 19. Ionescu, 21. Ochiroşii (28. B. Stancu '53) - 11. Surdu, 9. Kapetanos (10. Grzelak '81). Antrenor: Cristiano Bergodi.

St.Patrick's Athletic: 1. Rogers - 18. Gavin, 5. Harris, 4. Partridge, 22. Stevens - 6. Lynch (10.Cawley '81) - 23. O'Brien, 7. Byrne (8. Dempsey '70), 17. O'Connor, 21. Guy  - 12. Fitzpatrick (11. Quigley '61). Antrenor: Jeff Kenna.

Cartonaşe galbene: Fitzpatrick '27, Quigley '63

Steaua a învins Saint Patrick's Athletic, scor 3-0, în play-off-ul Ligii Europa

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Alexei Nikolaev la centru, ajutat la cele două linii de Ilia Barişnikov şi Vitali Drozdov. Rezervă a fost Alexander Gvardis.

Delegatul UEFA pentru acest meci a fost desemnat scoţianul William Mcdougall.

Returul va avea loc la 27 august, în Irlanda.

Meciul s-a jucat fără spectatori ca urmare a deciziei Comisiei de Disciplină a UEFA de a suspenda clubul Steaua pentru două meciuri pe teren propriu, ca urmare a incidentelor de la partida cu Ujpest FC, din turul doi preliminar al Ligii Europa.

La meci au fost prezenţi însă peste o sută de invitaţi ai clubului iralndezi. Aceştia au stat la lojele stadionului din Bulevardul Ghencea.

La partidă a fost prezent şi Bogdan Stelea, antrenorul secund al echipei naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici