Steaua ar putea întâlni pe Flamurtari sau Motherwell în turul trei preliminar al Ligii Europa

Formaţia Steaua ar putea întâlni câştigătoarea dublei manşe dintre KS Flamurtari (Albania) şi Motherwell (Scoţia), în turul trei preliminar al Ligii Europa, dacă va trece în turul doi de Ujpest FC, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon.

16 afișări
Imaginea articolului Steaua ar putea întâlni pe Flamurtari sau Motherwell în turul trei preliminar al Ligii Europa

Steaua ar putea întâlni pe Flamurtari sau Motherwell în turul trei preliminar al Ligii Europa (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

În prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, Steaua a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia urgară Ujpest FC, iar Flamurtari s-a impus, acasă, scor 1-0, în faţa scoţienilor de la Motherwell. Meciurile retur sunt programate la 23 iulie.

În cazul în care va trece de Ujpest, Steaua va juca prima manşă a turului trei preliminar din Liga Europa pe teren propriu, la 30 iulie. Returul va avea loc la 6 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici