Steaua Bucureşti-Sportul Studenţesc Corona, în finala Cupei României la polo

Echipele de polo Steaua Bucureşti şi Sportul Studenţesc Corona vor disputa finala Cupei României, după ce au eliminat sâmbătă, în semifinalele din cadrul turneului de la Braşov, campioana CSM Digi Oradea, respectiv formaţia Dinamo Bucureşti.

208 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti-Sportul Studenţesc Corona, în finala Cupei României la polo

Steaua Bucureşti-Sportul Studenţesc Corona, în finala Cupei României la polo (Imagine: Laurentiu Mich/Arhiva Mediafax Foto)

În prima semifinală a zilei, Steaua Bucureşti a trecut de campioana CSM Digi Oradea, cu scorul de 11-8, în timp ce în a doua dispută, Sportul Studenţesc Corona a învins Dinamo Bucureşti, cu scorul de 7-2.

Astfel, câştigătoarele Steaua Bucureşti şi Sportul Studenţesc Corona vor juca finala Cupei României, programată duminică, de la ora 12.00.

CSM Digi Oradea s-a calificat în semifinale după ce a câştigat grupa A din cadrul turneului de la Braşov, grupă în care Dinamo Bucureşti s-a clasat pe locul II, în timp ce grupa B a fost câştigată de Sportul Studenţesc, pe poziţia secundă clasându-se Steaua Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici