STEAUA-CHELSEA - Vlad Chiricheş: Trebuie să fie o plăcere pentru noi că jucăm cu deţinătoarea Ligii Campionilor

Fundaşul echipei Steaua Vlad Chiricheş a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pentru jucătorii liderului Ligii I ar trebui să fie o plăcere că au ocazia să evolueze împotriva deţinătoarei Ligii Campionilor, Chelsea Londra.

320 afișări
Imaginea articolului STEAUA-CHELSEA - Vlad Chiricheş: Trebuie să fie o plăcere pentru noi că jucăm cu deţinătoarea Ligii Campionilor

Vlad Chiricheş (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"La Chelsea sunt jucători de valoare, care joacă la un nivel ridicat de foarte multă vreme. E şi o diferenţă între a juca în Anglia şi a juca în România. E frumos că jucăm cu o echipă importantă din Europa şi trebuie să fie o plăcere pentru noi. Cu siguranţă este cel mai important meci din cariera mea, mai ales că jucăm cu deţinătoarea Ligii. De la Chelsea îmi place David Luiz", a spus Chiricheş.

Vlad Chiricheş a afirmat că singura diferenţă între Chelsea Londra şi Ajax Amsterdam o reprezintă experienţa. "Chelsea este o echipă cu mai multă experienţă decât Ajax. Ca joc, nu sunt diferite", a completat Chiricheş, care nu este îngrijorat de starea gazonului de pe Arena Naţională.

Echipa Steaua întâlneşte joi 7 martie, pe Arena Naţională din Bucureşti, formaţia Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Returul va avea loc în 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici