Ştefan Nanu îl înlocuieşte pe Nicolo Napoli la conducerea tehnică a FC Universitatea

Antrenorul italian Nicolo Napoli a fost înlocuit de patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, cu tehnicianul Ştefan Nanu, care va fi ajutat de secunzii Dragoş Bon şi Florin Dumitru.

96 afișări
Imaginea articolului Ştefan Nanu îl înlocuieşte pe Nicolo Napoli la conducerea tehnică a FC Universitatea

Ştefan Nanu îl înlocuieşte pe Nicolo Napoli la conducerea tehnică a FC Universitatea (Imagine: Darius Mitrache / Mediafax Foto)

"Noul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova este Stefan Nanu. Acesta va fi ajutat de Dragoş Bon si Florin Dumitru", se arată pe site-ul oficial al clubului oltean.

Ultima dată antrenor al echipei Minerul Motru, Nanu fusese numit în luna ianuarie director sportiv al FC Universitatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici