Ştefan Radu, apreciat de presa italiană

Fundaşul român Ştefan Radu, care a fost integralist în meciul pe care echipa Lazio Roma l-a încheiat la egalitate, duminică, scor 1-1, cu Juventus Torino, a avut o prestaţie contradictorie în acest joc în viziunea presei din Italia.

13 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu, apreciat de presa italiană

Ştefan Radu, apreciat de presa italiană după meciul cu Juventus

"Nu este deloc uşor să opreşti atacul lui Juventus dar fundaşul român, Ştefan Radu, nu a încetat niciun minut să facă presiune şi a reuşit aproape de fiecare dată să să se plaseze la locul potrivit", notează site-ul Eurosport.it.

Sursa citată a apreciat cu nota 6,5 prestaţia internaţionalului român în partida cu Juventus, plasându-l pe Radu printre cei mai bun jucător ai gazdelor alături de Lichtsteiner (7), Diakite (7), Rozehnal (6,5) şi Zarate (6,5)

Site-ul Kataweb.it l-a notat pe fostul fundaş al echipei Dinamo cu şase, la fel ca şi colegii săi din defensiva grupării laziale Rozenhal şi Dabo

De partea cealaltă agenţia Datasport, consideră Ştefan Radu nu a reuşit să-l blocheze pe mijlocaşul formaţiei Juventus, Marchioni, care a avut spaţii mari de pătrundere spre poarta echipei laziale: "Radu a suferit în duelul cu Marchionni şi nu a izbutit în mai multe rânduri să-l blocheze".

Datasport a apreciat prestaţia fundaşul român în jocul de duminică cu nota 5, aceeaşi notă fiind acordată jucătorului român şi de site-ul goal.com.

Echipa Lazio Roma a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, duminică seară, în compania formaţiei Juventus Torino, în etapa a XIX-a a campionatului Italiei. Lazio a deschis scorul prin Ledesma '24, în timp ce Juventus a egalat prin Mellberg '30.

Ştefan Radu a fost integralist la gazde şi a primit un cartonaş galben în minutul 75.

Citeşte şi:

Chivu, unul dintre cei mai slabi jucători ai Interului în meciul cu Atalanta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici