Ştefan Stoica: Dacă am fi marcat în prima repriză, cred că alta ar fi fost soarta meciului

Tehnicianul Ştefan Stoica a declarat, după înfrângerea echipei Internaţional Curtea de Argeş, pe teren propriu, cu FC Timişoara (0-3), că formaţia argeşeană ar fi putut obţine mai mult din acest meci dacă izbutea să înscrie la ocaziile avute în prima repriză.

20 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: Dacă am fi marcat în prima repriză, cred că alta ar fi fost soarta meciului

Ştefan Stoica: Dacă am fi marcat în prima repriză, cred că xalta ar fi fost soarta meciului (Imagine: Mediafax Foto)

"Încă un meci urât în urma căruia nu ştiu ce să mai cred. Cum luăm gol, cum înnebunim. Dacă am fi marcat în prima repriză din cele două situaţii clare pe care le-am avut poate că alta era soarta meciului", a punctat antrenorul formaţiei argeşene.

Stoica a adăugat că în cazul în care patronul clubului Internaţional Curtea de Argeş, Benone Lazăr, îi va cere demisia, el nu se va opune acestei decizii: "Dacă patronul consideră că eu sunt vinovat, voi pleca imediat fără nicio problemă. Am venit la Internaţional datorită relaţiei bune cu patronul Benone Lazăr şi vrem să facem o echipă adevărată, dar asta cere timp. Din echipa de anul trecut astăzi (n.r. - luni) a evoluat doar un singur jucător, şi în plus nu reuşim să aliniem aceeaşi formaţie două etape consecutiv.

Formaţia FC Timişoara a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Internaţional Curtea de Argeş, în ultimul meci al etapei a IX-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Goga '50, Bucur '69 şi Arman Karamian '77.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici