Stoichiţă: Sper să speculăm lacunele din jocul celor de la Fenerbahce

Antrenorul FC Steaua Mihai Stoichiţă speră ca echipa sa să speculeze punctele slabe ale formaţiei Fenerbahce Istanbul, în partida care se va disputa joi, la Bucureşti, în grupele Ligii Europa.

44 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Sper să speculăm lacunele din jocul celor de la Fenerbahce

Stoichiţă: Sper să speculăm lacunele din jocul celor de la Fenerbahce (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Fenerbahce este o echipă bună, dar care are şi lacune în joc. Noi sperăm să le speculăm şi să reuşim să le folosim în favoarea noastră. Fener are jucători care pot avea execuţii de excepţie şi trebuie să fim foarte atenţi. Jucăm împotriva unei echipe cu tradiţie în Europa, cu un trecut de respectat. Au avut mereu nume sonore în lot ca şi acum, cum e Roberto Carlos. Este un meci foarte important pentru accederea în primăvara europeană. Am încredere în jucătorii mei şi sunt sigur că vor evolua bine", a spus tehnicianul.

Stoichiţă a precizat că şi-ar dori să se repete istoria, iar Steaua să treacă din nou de Fenerbahce, la fel cum a făcut-o şi în sezonul 1997/1998, după o remiză pe teren propriu, scor 0-0, şi o victorie în deplasare, scor 2-1.

"Atunci când am trecut de Fener şi eram eu antrenor echipa din Turcia avea mulţi jucători de valoare. A fost într-un fel o surpriză calificarea noastră, noi veneam şi după un moment greu, meciul cu PSG. Chiar dacă nu are nicio legătură un meci cu altul, noi sperăm să repetăm istoria", a adăugat antrenorul Stelei.

Steaua întâlneşte, joi, de la ora 20.00, pe teren propriu, formaţia Fenerbahce Istanbul, în al treilea meci al "roş-albaştrilor" în grupa H a Ligii Europa. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici