Surorile Williams, din nou împreună în proba de dublu

Organizatorii Openului de tenis al Australiei, care va avea loc în perioada 14-27 ianuarie 2008, au anunţat, joi, participarea în proba de dublu a surorilor Venus şi Serena Williams, care nu au mai disputat această probă de la triumful din 2003, informează AFP.

8 afișări
Imaginea articolului Surorile Williams, din nou împreună în proba de dublu

Surorile Williams, din nou împreună în proba de dublu

Surorile Williams au disputat primul lor dublu după patru ani, în acest sezon, la Wimbledon, o revenire ratată după ce una dintre ele s-a accidentat şi astfel au abandonat în turul doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici