Surpriză de proporţii în Cupa Franţei. O echipă de liga a patra a trecut în sferturi

  • Versailles ajunge în sferturile de finală ale Cupei Franţei
  • Echipa de liga a patra a învins liderul ligii secunde franceze, Toulouse
  • Djoco a marcat în minutul 79 şi a produs şocul competiţiei
1279 afișări
Imaginea articolului Surpriză de proporţii în Cupa Franţei. O echipă de liga a patra a trecut în sferturi

Sursa foto: Profimedia

Este al patrulea sezon consecutiv în care o echipă din divizia a patra ajunge printre ultimele opt, iar Versailles speră acum să atingă performanţa lui Rumilly-Vallieres de anul trecut, care a jucat până în semifinale.

"Încerc să-mi păstrez calmul, chiar dacă sunt perfect conştient că tocmai i-am eliminat pe liderii Ligue 2 pe propriul lor teren. Nu era de aşteptat această calificare. Pe măsură ce avansăm, suntem prinşi în joc. Atunci se creează o manie. Cupa Franţei facilitează acest tip de entuziasm", a declarat antrenorul lui Versailles, Youssef Chibhi.

Cu un singur şut prins pe cadrul porţii, gazdele au dominat la posesie însă Versailles a reuşit să smulgă victoria cu 11 minute înainte de final, atunci când Kapit Djoco a finalizat o acţiune simplă la colţul scurt.

Chiar dacă au jucat cu un om în minus din minutul 21, Toulouse nu a arătat nici pe departe forma care i-a propulsat în poziţia de lideri ai ligii secunde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici