Suspendarea-i o amantă crudă. Ce sancţiune a primit un înotător din Japonia pentru infidelitate

  • Daiya Seto are 25 de ani şi este din Moroyama, Japonia
  • Seto deţine recorduri mondiale la 200m Fluture şi 400m Medley
  • Seto a renunţat la statutul de căpitan al echipei de înot a Japoniei
883 afișări
Imaginea articolului Suspendarea-i o amantă crudă. Ce sancţiune a primit un înotător din Japonia pentru infidelitate

Suspendarea-i o amantă crudă

De 4 ori campion mondial la înot, Daiya Seto a fost suspendat pentru că a fost prins cu o amantă. Să ai o relaţie extraconjugală este împotriva regulamentului Federaţiei japoneze de înot, iar Seto s-a ales cu o suspendare pe tot restul anului. Va putea, însă, să participe la Jocurile Olimpice de la anul.

„Iau această penalizare foarte în serios şi vreau să le cer scuze din nou tuturor celor îngrijoraţi şi celor care m-au susţinut chiar dacă am cauzat probleme cu comportamentul meu.”, a declarat înotătorul japonez.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici