Taher: Este dezastru la Rapid, trebuie urgent să aducem un antrenor

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că la echipă este dezastru după înfrângerea cu 2-0 suferită în partida din deplasare cu Pandurii Tg. Jiu şi că este nevoie urgentă de un antrenor.

26 afișări
Imaginea articolului Taher: Este dezastru la Rapid, trebuie urgent să aducem un antrenor

Taher: Este dezastru la Rapid, trebuie urgent să aducem un antrenor (Imagine: Mediafax Foto)

"Am jucat prost, sunt dezamăgit şi supărat. Este dezastru la Rapid. Nu am jucat nimic, jucătorii nu au alergat, nu au dat cât au putut. Este clar o criză la noi. Trebuie să luăm măsuri drastice. Este nevoie de o schimbare totală a conducerii tehnice, să renunţăm definitiv la secunzi, la tot... trebuie să o luăm de la zero şi să aducem un antrenor", a spus Taher.

Oficialul rapidist a menţionat că nu este supărat pe Nicolae Manea şi Grigore Sichitiu care au preluat conducerea tehnică după suspendarea din funcţie a antrenorului Jose Peseiro.

El a adăugat că luni se va stabili numele antrenorului care va conduce echipa.

"Nu poţi să-i ceri miracole lui Manea după două zile. Ce putea să facă el şi Sichitiu în timp aşa scurt? Acum sunt hotărât, trebuie să aducem antrenor. Mâine ne întâlnim şi stabilim. Dar cine vine trebuie ca marţi să poată să înceapă munca, pentru că avem meci de Cupă de pregătit", a explicat acţionarul grupării giuleştene.

Întrebat dacă Ioan Andone este o soluţie pentru Rapid, Taher a răspuns: "Noi nu excludem pe nimeni, nici pe Andone, nici pe altul. Luăm în calcul tot, important este să poată să vină repede la echipă. Nu avem o listă, mâine o facem şi discutăm. Până acum s-a discutat doar cu Mircea Lucescu, dar din păcate nu poate să vină, e prins de contract acolo în Ucraina".

Fathi Taher consideră că amendarea jucătorilor pentru evoluţia din meciul de la Târgu Jiu nu este o soluţie.

"Nu cred că dacă îi amendăm o să joace mai bine. Nu ştiu ce să mai spun. Dar eu nu cred în amenda asta. Nu sunt în formă jucătorii, asta se vede pe teren, cineva trebuie să-i aducă unde trebuie. O să decidem ce facem după ce vine şi noul antrenor", a adăugat Taher.

Echipa Rapid Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, primul după suspendarea antrenorului portughez Jose Peseiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici