Taher nu i-a plătit lui Copos niciun ban pentru cele 80 la sută din acţiunile FC Rapid (surse)

Punerea în proprietate a omului de afaceri Fathi Taher cu cele 80 la sută din acţiunile SC FC Rapid SA nu a fost realizată până acum deoarece acesta nu a îndeplinit niciuna dintre obligaţiile contractului de preluare a clubului şi nu i-a plătit niciun ban lui George Copos pentru pachetul majoritar.

18 afișări
Imaginea articolului Taher nu i-a plătit lui Copos niciun ban pentru cele 80 la sută din acţiunile FC Rapid (surse)

George Copos (Imagine: Mediafax Foto)

Totuşi, oficialul rapidist susţine că la Rapid s-au făcut unele greşeli care au dus echipa într-o asemenea situaţie.

"Sigur, nu e plăcut să fie atmosfera asta la Rapid. Probabil au fost nişte greşeli destul de mari acolo şi nu ştiu dacă le mai putem repara. Mă doare foarte tare ce se întâmplă, dar eu am un contract semnat", a explicat oficialul grupării giuleştene.

Copos a adăugat că intenţionează să renunţe şi la cele 20 la sută din acţiuni pe care le mai deţine la SC FC Rapid SA conform contractului cu Fathi Taher.

"Eu vreau să dau şi cele 20 la sută din acţiuni pe care le mai am la Rapid. Domnul Taher are prima opţiune şi dacă le vrea i le dau fără niciun fel de probleme. Eu m-am retras definitiv din fotbal", a precizat George Copos.

Fathi Taher nu a putut fi contactat de MEDIAFAX pentru a comenta intenţiile sale în privinţa finanţării viitoare a clubului Rapid.

La 13 noiembrie este programată Adunarea Generală a SC FC Rapid SA, pe ordinea de zi a acesteia figurând aprobarea împrumuturilor şi creditelor angajate de club după cum urmează:

1. Împrumutul acordat de Quatron International Investment Ltd (n.r. - firmă aflată în proprietatea lui Fathi Taher) în valoare de 1.000.000 Euro;

2. Credit acordat de Banca Italo-Romena în valoare de 1.944.000 Euro;

3. Credit acordat de Banca Italo-Romena în valoare de 900.000 Euro;

4. Credit acordat de Banca Italo-Romena în valoare de 4.000.000 Euro;

5. Împrumut acordat de dl. Copos Gheorghe în valoare de 2.725.000 lei;

6. Împrumut acordat de d-na Suzan Taher (n.r. - fiica lui Fahti Taher) în valoare de 100.000 Euro;

7. Conversia garanţiei cu cash colateral de 4.000.000 Euro acordată de d-na Suzan Taher în favoarea SC FC Rapid SA pentru rambursarea creditului de 4.000.000 Euro angajat cu banca Italo-Romena;

8. Împrumut acordat de d-na Suzan Taher în valoare de 4.000.000 Euro.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici