Ţălnar: Dinamo a arătat ca o echipă venită la picnic

Antrenorul FC Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, joi, după meciul pierdut, scor 0-3, pe teren propriu, în faţa grupării turce Galatasaray Istanbul, că formaţia sa a arătat ca o echipă venită la picnic, nu la fotbal.

14 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Dinamo a arătat ca o echipă venită la picnic

Ţălnar: Dinamo a arătat ca o echipă venită la picnic (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Am avut un joc cu o echipă foarte puternică. Galatasaray ne-a dominat din toate punctele de vedere, a demonstrat că are jucători valoroşi, de talie internaţională, a câştigat fără niciun fel de problemă. Păcat de evoluţia jucătorilor noştri, de cele două greşeli de la primele două goluri, care sunt ale lui Dolha. E păcat de el, nu ştiu ce se întâmplă cu el, poate e şi un pic timid, dar aceste goluri parabile aduc deservici echipei şi toarnă plumb în picioarele colegilor săi. Dinamo a arătat astăzi ca o echipă care a venit la picnic, nu la fotbal.

N'Doye a făcut două faulturi de joc şi a fost eliminat, dar m-a deranjat mai mult atitudinea, ceea ce m-a deranjat şi la Adrian Cristea, acesta fiind motivul pentru care l-am schimbat. Nu cred că jucătorii nu au vrut să joace astăzi, dar asta a fost atitudinea lor.

Probabil că vom lua şi măsuri disciplinare şi financiare, dar jucătorii trebuie să înţeleagă că dacă nu dau totul pe teren şi dacă nu respectă blazonul lui Dinamo, nu au ce căuta aici. Doar Tamaş, Rus şi Boştină s-au dăruit astăzi. Nu ştiu dacă vom face schimbări majore, dar cu siguranţă vor fi unele schimbări pentru meciul cu Rapid", a declarat Ţălnar.

Tehnicianul a recunoscut că şansele de calificare ale formaţiei sale au devenit nule: "Înainte de acest meci, şansele noastre de calificare erau de 10 la sută, acum sunt de zero la sută. Am vorbit şi cu Cornel Dinu, e diferenţă totală între felul în care s-au dăruit azi şi cum au făcut-o în meciul de la Iaşi. Nu ştiu care a fost cauza schimbării în joc a fotbaliştilor. A fost un meci de orgolii, pentru că acum puteam da seama de valoarea noastră, într-un meci cu o echipă foarte bună. Andrei Cristea a avut marţi şi miercuri temperatură mare şi nu am putut risca să-l folosim, pentru ca apoi să fie indisponibil două-trei săptămâni".

Echipa Dinamo Bucureşti a pierdut, joi, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-2), meciul susţinut în compania formaţiei turce Galatasaray Istanbul, contând pentru etapa a IV-a a grupei F a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici