TAS a respins solicitarea FC Timişoara de a primi 3 milioane de euro daune de la FRF

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a respins solicitarea clubului SC FC Timişoara SA în contradictoriu cu Federaţia Română de Fotbal, prin care gruparea bănăţeană solicita daune în valoare de trei milioane euro, în cazul Dare Vrsici, informează site-ul oficial al FRF.

137 afișări
Imaginea articolului TAS a respins solicitarea FC Timişoara de a primi 3 milioane de euro daune de la FRF

TAS a respins solicitarea FC Timişoara de a primi 3 milioane de euro daune de la FRF (Imagine: Cosmin Dan/Arhiva Mediafax Foto)

Mai mult decât atât, SC FC Timişoara SA a fost obligată la plata către FRF a sumei de 3.000 franci elveţieni, cheltuieli de judecată.

FC Timişoara s-a adresat TAS cerând despăgubiri de trei milioane de euro, după ce FRF a eliberat, din greşeală, certificatul internaţional de transfer în cazul jucătorului sloven Dare Vrsici, în condiţiile în care acesta se mai afla sub contract cu gruparea bănăţeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici