Tatăl lui Marian Cozma cere statului să se implice mai adânc în cazul morţii fiului său

Familia şi prietenii lui Marian Cozma cer autorităţilor să se implice mai mult în elucidarea cauzei morţii sportivului, pentru aflarea adevărului şi pedepsirea fără violenţă a celor vinovaţi.

16 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Marian Cozma cere statului să se implice mai adânc în cazul morţii fiului său

Tatăl lui Marian Cozma cere statului să se implice mai adânc în cazul morţii fiului său

"Au trecut 30 de zile de când nişte nemernici mi-au omorât copilul. Cu puţin timp înainte, am vorbit cu el. Era fericit. De atunci mă întreb în fiecare zi de ce mi-au omorât copilul, pentru că la bunătatea lui....Este o anchetă şi sunt arestaţi. Atât. Cer oficial statului să se implice mai adânc în acest caz, în care a fost omorât copilul meu", a spus tatăl handbalistului, Petre Cozma, printre suspine şi lacrimi.

El a mai cerut ajutorul tuturor oamenilor să îl ajute în elucidarea acestui caz.

"Sunt un părinte aproape de disperare. Aş vrea ca aceşti vinovaţi să plătească, să fie pedepsiţi. Vreau ca adevăraţii vinovaţi să iasă la iveală. Nu vreau violenţă", a mai spus Petre Cozma.

Apelului disperat al bărbatului i s-au alăturat cei prezenţi, joi, la conferinţa de presă unde a fost anunţată lansarea Campaniei anti-violenţă "Love 8", al cărei start va fi dat în noaptea din 7 spre 8 martie în zeci de cluburi din România Ungaria, Serbia şi Croaţia.

Este vorba despre sportivi de la cluburile Steaua şi Dinamo, prieteni, copii şi adulţi, oameni de afaceri şi admiratori ai lui Marian Cozma, care cer să li se dea răspuns la întrebarea "De ce a fost omorât Marian Cozma?".

Moderator al conferinţei a fost Rita Mureşan, care a precizat că face acest lucru ca mamă care doreşte un mediu sigur şi non violent pentru copiii săi, dar şi ca fiică de handbalist.

Citeşte şi:

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria (Video)

Marian Cozma, condus pe ultimul drum

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici