Tecău şi Rojer, victorie uşoară în primul tur de la US Open: 6-1, 6-3

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a câştigat, miercuri, scor 6-1, 6-3, partida disputată împotriva "dublului" format din Florian Mayer şi Julian Knowle, în primul tur al probei de dublu de la turneul de la US Open, dotat cu premii totale în valoare de 21,862,744 de dolari.

363 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, victorie uşoară în primul tur de la US Open: 6-1, 6-3

Tecău şi Rojer, victorie uşoară în primul tur de la US Open: 6-1, 6-3

Partida a durat o oră şi şase minute. Primul set a fost la discreţia favoriţilor numărul 5, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, care au început cu un break. Apoi, seria bună a continuat, iar perechea olandezo-română a condus chiar şi cu 4-0. La acest scor Mayer şi Knowle au reşit să-şi câştige primul serviciu, dar nu a fost suficient. În final, Tecău şi Rojer şi-au trecut în cont primul set, scor 6-1, după un nou break în ultimul game.

Actul secund s-a dovedit a fi mai echilibrat în debut, până la scorul de 2-1 în favoarea perechii olandezo-române, când Tecău şi Rojer au reuşit break-ul. De atunci, meciul a curs într-o singură direcţie. În final, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au câştigat şi setul doi, scor 6-3.

În turul următor, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer îi vor întâlni pe câştigătorii partidei Peralta/Zeballos - Pavic/Venus. Pentru calificarea în runda secundă a turneului, cei doi vor încasa un cec în valoare de 24,500 de dolari şi 90 de puncte ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici