Tenismenul român Filip Jianu s-a calificat la Australian Open, pe tabloul de simplu al juniorilor

Filip Jianu (17 ani) îşi continuă traseul magnific la Australian Open, pe tabloul de simplu al juniorilor. Jucătorul antrenat de Răzvan Itu s-a calificat în semifinalele turneului după ce s-a impus în 3 seturi, 7-6, 4-6, 6-2 în faţa americanului Cannon Kingsley, favoritul numărul 9 al competiţiei.

149 afișări
Imaginea articolului Tenismenul român Filip Jianu s-a calificat la Australian Open, pe tabloul de simplu al juniorilor

Tenismenul român Filip Jianu s-a calificat la Australian Open, pe tabloul de simplu al juniorilor

În semifinale, Filip Jianu îl va întâlni pe învingătorul meciului Jiri Lehecka (Cehia) - Emilio Nava (SUA), partidă suspendată.

Filip Jianu este calificat şi în sferturile de finală la dublu, unde face pereche cu Nicolas Alvarez Verona (Spania). În faţa lor se va afla joi, 24 ianuarie, perechea Cannon Kingsley (SUA) - Emilio Nava (SUA), astfel că Filip poate să-i ia pulsul advesarului său din semifinalele tabloului de simplu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici