Thomas Schaaf: Toţi suntem dezamăgiţi

Antrenorul Thomas Schaaf a declarat, miercuri noapte, că toţi jucătorii echipei Werder Bremen sunt dezamăgiţi că au pierdut finala Cupei UEFA, scor 1-2, cu Şahtior Doneţk, însă trebuie să accepte acest lucru.

23 afișări
Imaginea articolului Thomas Schaaf: Toţi suntem dezamăgiţi

Thomas Schaaf: Toţi suntem dezamăgiţi, dar trebuie să acceptăm că am pierdut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)


"Toată lumea este dezamăgită în vestiare, nu am reuşit să câştigăm această finală, dar trebuie să acceptăm acest lucru. Acum trebuie să ne concentrăm pe restul programului, adică la meciul cu Wolfsburg de sâmbătă şi la finala Cupei Germaniei. Nu am reuşit să fim stăpâni pe noi la această finală. Sezonul este lung, am început să simţim oboseala, poate ne-a lipsit prospeţimea", a declarat Schaaf.

Mijlocaşul Torsten Frings a declarat că este normal ca jucătorii de la Werder să fie dezamăgiţi. "Am făcut totul pentru a câştiga şi e normal să fim dezamăgiţi. Acum va trebui să ne concentrăm la finala Cupei Germaniei", a spus Frings.

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat Cupa UEFA, învingând, miercuri, după prelungiri, scor 2-1 (1-1, 1-1), formaţia germană Werder Bremen, în finala disputată pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici