Tilincă va fi operat la claviculă

Atacantul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cosmin Tilincă, accidentat în partida cu Poli Iaşi, va fi operat în cursul acestei săptămâni pentru fixarea claviculei.

39 afișări
Imaginea articolului Tilincă va fi operat la claviculă

Accidentarea lui Cosmin Tilică (Imagine: Mediafax Foto)

Tilincă urmează să plece marţi la Bucureşti, împreună cu asistentul Florin Rasoveanu, pentru a fi internat la Spitalul Floreasca, acolo unde va avea loc intervenţia în urma căreia clavicula îi va fi fixată cu şuruburi medicale speciale pentru a se vindeca mult mai repede.

"Din moment ce mă tot supără clavicula trebuie să vedem ce vom face, probabil că este nevoie de această intervenţie. N-am mai avut probleme de acest gen şi nu pot spune cum va decurge recuperarea după o astfel de operaţie, dar sper să pot să revin cât mai repede pe gazon", a declarat Tilincă.

Jucătorul a asistat din tribună la meciul dintre formaţiile Pandurii Târgu Jiu şi Gloria Bistriţa, scor 1-1, din etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici