Timişoara, capitala padelului, găzduieşte prima competiţie profesionistă din România

În lupta pentru titlul naţional şi pentru premii, în Cupa României la padel intră primii 12 jucători / divizie.

204 afișări
Imaginea articolului Timişoara, capitala padelului, găzduieşte prima competiţie profesionistă din România

Timişoara, capitala padelului, găzduieşte prima competiţie profesionistă din România

Este vorba de sportivii cu cele mai multe puncte acumulate pe durata turneelor desfăşurate pe parcursul întregului an 2023 în cadrul Circuitul Profesionist de Padel.

Cupa României la padel se va desfăşura în perioada 8 – 10 decembrie.

Competiţia va avea trei divizii de joc (1, 2 şi 3) la masculin şi o divizie feminină, iar premiile puse în joc însumează 5.100 de euro.

Padelul numără peste 25 de milioane de jucători la nivel mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
padel,
competiţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici