Ţiriac: Politica nu mă interesează, nu candidez la nicio funcţie publică

Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat vineri, într-o conferinţă de presă cu ocazia turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, că nu este interesat de politică şi că nu va candida la nicio funcţie publică.

112 afișări
Imaginea articolului Ţiriac: Politica nu mă interesează, nu candidez la nicio funcţie publică

Ion Tiriac (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Iniţial, fostul tenisman a lăsat impresia că nu înţelege şi că întrebarea se referă la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. "Păi am preşedintele aici, nu e domnul Cosac? Să-l dau jos de la Federaţie să mă pun eu? La Preşedinţia României? Întrebarea, pe lângă faptul că mă deranjează, aş vrea ca lumea să înţeleagă că în fiecare an electoral am probleme. Ba cu familia, ba cu toată lumea. Nici în acest an politica nu mă interesează. S-ar putea să mă schimb, dar deocamdată nu mă interesează şi nu candidez la nicio funcţie publică", a declarat Ţiriac.

În glumă, Ilie Năstase i-a sugerat să se schimbe, să facă împreună un tandem, dar omul de afaceri i-a replicat tot în glumă: "Ilie, vrei să ajung ca tine?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici