Toja, aproape de un transfer la Aris Salonic

Mijlocaşul columbian al echipei Steaua, Juan Carlos Toja, este aproape de un transfer la formaţia din Grecia, Aris Salonic, presa elenă notând că cele două cluburi s-au înţeles deja asupra detaliilor înţelegerii.

25 afișări
Imaginea articolului Toja, aproape de un transfer la Aris Salonic

Toja, aproape de un transfer la Aris Salonic (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Conform site-ului sportnet.gr, Toja va ajunge miercuri în Grecia pentru a discuta detaliile contractului său cu conducerea clubului Aris Salonic.

Juan Toja a ajuns la Steaua în vara anului 2008 după un transfer de la formaţia din Statele Unite ale Americii, FC Dallas. El a mai evoluat la formaţiile River Plate şi Santa Fe.

Toja are trei selecţii şi în naţionala Columbiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici