Toja şi Szekely, accidentaţi, nu au făcut deplasarea cu Steaua în Scoţia

Mijlocaşii Juan Carlos Toja şi Janos Szekely, accidentaţi, nu au făcut deplasarea, miercuri, cu lotul echipei Steaua în Scoţia, în vederea partidei cu Motherwell, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

11 afișări
Imaginea articolului Toja şi Szekely, accidentaţi, nu au făcut deplasarea cu Steaua în Scoţia

Toja şi Szekely, accidentaţi, nu au făcut deplasarea cu Steaua în Scoţia

Nici Dorin Goian nu a plecat în Scoţia, el fiind suspendat. În schimb, deşi este incert, căpitanul Sorin Ghionea însoţeşte lotul stelist pentru partida cu Motherwell. La Steaua a fost adus Alexandru Iacob, de la echipa a doua.

"Toja a suferit o entorsă la gleznă la antrenamentul de marţi seară, trebuie să aşteptăm acum să vedem cât o să stea. Nu trebuie să ne plângem de absenţe, trebuie să-i înlocuim pe cei care nu pot să joace şi să facem faţă. Încă am emoţii pentru partida de mâine, nu suntem deocamdată calificaţi. Motherwell îşi va vinde scump pielea, pentru că nu are nimic de pierdut", a declarat, la Aeroportul Henri Coandă, preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală.

Meciul Motherwell- Steaua, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, va avea loc, joi, de la ora 21.45, şi va fi transmis de Pro TV. În tur, Steaua s-a impus cu 3-0.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici