Tora Berger a adus Norvegiei a 100-a medalie olimpică de aur

Biatlonista Tora Berger a ocupat primul loc la 15 kilometri şi a reuşit să aducă Norvegiei medalia de aur cu numărul 100, la Jocurile Olimpice de Iarnă şi de Vară.

46 afișări
Imaginea articolului Tora Berger a adus Norvegiei a 100-a medalie olimpică de aur

Tora Berger a adus Norvegiei a 100-a medalie olimpică de aur (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La puţin timp după medalia Torei, norvegienii au mai câştigat un titlu, tot la biatlon - 20 km, prin Emil Hegle Svendsen.

Svendsen s-a impus în faţa unui alt norvegian, legendarul Ole Einar Bjoerndalen, astfel că, în urma acestor două victorii, Novegia a atins joi seară un total de 101 medalii olimpice de aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici