Tragerea la sorţi a grupelor CM de handbal feminin din 2015 va avea loc în 24 iunie

Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Mondial de handbal feminin din 2015 va avea loc în 24 iunie în Danemarca, naţiunea gazdă a turneului final.

103 afișări
Imaginea articolului Tragerea la sorţi a grupelor CM de handbal feminin din 2015 va avea loc în 24 iunie

Tragerea la sorţi a grupelor CM de handbal feminin din 2015 va avea loc în 24 iunie

Potrivit anunţului de vineri al forului internaţional de profil (IHF), tragerea la sorţi a grupelor CM va avea loc în 24 iunie, în Danemarca, oraşul urmând a fi stabilit.

La turneul final vor evolua 24 de echipe, împărţite în patru grupe a câte şase echipe, care vor evolua în oraşele daneze Kolding, Herning, Fredriskhavn şi Naestved.

Calificările în Africa pentru turneul final al CM s-au încheiat, echipele Tunisiei, Congo şi Angolei obţinând deja "biletele", alături de Norvegia, în calitate de campioană europeană, Danemarca, în calitate de naţiune gazdă, şi Brazilia, campioana mondială en-titre.

Naţionala României va fi angrenată în faza a doua de calificare la CM din 2015, play-off, cu reprezentativa Serbiei, în 7 iunie, în deplasare, respectiv în 13-14 iunie, pe teren propriu, câştigătoarea urmând să se califice la turneul final.

Turneul final al CM din 2015 va avea loc între 5 şi 20 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici