Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa: Steaua, în grupa E. Stuttgart, Copenhaga şi Molde, adversarii "roş-albaştrilor"

Echipa Steaua face parte din Grupa E a Ligii Europa, alături de formaţiile VfB Stuttgart (Germania), FC Copenhaga (Danemarca) şi Molde (Norvegia), s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monaco.

2474 afișări
Imaginea articolului Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa: Steaua, în grupa E. Stuttgart, Copenhaga şi Molde, adversarii "roş-albaştrilor"

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa: Steaua, în grupa E. Stuttgart, Copenhaga şi Molde, adversarii "roş-albaştrilor" (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a fost în urna a treia valorică la tragerea la sorţi.

Datele la care se vor juca meciurile din grupele Ligii Europa sunt următoarele: 20 septembrie (prima etapă), 4 octombrie (etapa a II-a), 25 octombrie (etapa a III-a), 8 noiembrie (etapa a IV-a), 22 noiembrie (etapa a V-a) şi 6 decembrie (etapa a VI-a).

Finala Ligii Europa se va juca pe stadionul Amsterdam Arena, în 15 mai 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici