Transformarea unei legende: De la terenul de tenis la viaţa de zi cu zi

  • Legenda tenisului Pete Sampras, recunoscut pentru cele 14 titluri majore şi şapte victorii la Wimbledon, surprinde cu o schimbare radicală în aspectul său după peste două decenii de la retragerea din sport.
  • Văzut recent într-o plimbare la o cafenea celebră, Sampras atrage atenţia cu o barbă scurtă şi o coafură modificată, contrastând cu imaginea sa de atlet bine ras şi cu părul buclat din timpul carierei sale sportive.
20738 afișări
Imaginea articolului Transformarea unei legende: De la terenul de tenis la viaţa de zi cu zi

Sursa foto: X

Legenda tenisului Pete Sampras, cunoscut pentru cariera sa extraordinară cu 14 titluri majore, inclusiv şapte victorii la Wimbledon, pare complet diferit astăzi, la peste două decenii după retragerea din tenisul profesionist în 2003, scrie The Mirror.

Odată un atlet bine ras şi cu păr negru şi buclat, Sampras poartă acum o barbă scurtă şi stufoasă şi o coafură schimbată.

Observat recent în timpul unei plimbări la o celebră cafenea, aspectul şi îmbrăcămintea sa erau notabil diferite faţă de zilele de pe terenul de tenis.

Reflectând asupra retragerii sale în anul 2019, în volumul autobiografic ”Pete Sampras: Greatness Revisited”, tenismenul în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit călătoria sa emoţională şi momentul în care şi-a dat seama că este timpul să se retragă din sport. Întrebat cum îşi vede strălucitoarea sa carieră, el a adăugat: ”Să fiu cel mai bun jucător timp de aproape jumătate din cariera mea a însemnat foarte mult pentru mine.” În ciuda deciziei sale de a se retrage, Sampras este mândru de realizările sale, subliniind abordarea sa modestă şi dedicarea de a fi un model atât pe teren, cât şi în afara acestuia.

Sampras a fost inclus în International Tennis Hall of Fame în 2007. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici