Trei români au fost delegaţi de UEFA la meciurile din Liga Europa

Trei români, Ionel Piscanu, Dumitru Mihalache şi Cristian Bivolaru, au fost delegaţi ca observatori din partea UEFA la meciuri din prima manşă a turului doi preliminar al Liga Europa, care vor avea loc joi, informează site-ul oficial al forului continental.

31 afișări
Imaginea articolului Trei români au fost delegaţi de UEFA la meciurile din Liga Europa

Trei români au fost delegaţi de UEFA la meciurile din Liga Europa

Piscanu a fost delegat la meciul dintre echipa bielorusă Nafta Novopoloţk şi formaţia belgiană La Gantoise, în timp ce Mihalache va fi observator la partida dintre echipa ucraineană Metalurg Doneţk şi formaţia bielorusă MTZ-RIPO Minsk.

Bivolaru va merge ca delegat UEFA la întâlnirea dintre echipa bosniacă FK Sarajevo şi formaţia slovacă Spartak Trnava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici