Trei români, învingători în finalele de la Centura de Aur

Trei pugilişti români s-au impus în finalele categoriilor 51 kg, 60 kg şi 91 kg din cadrul celei de-a 37-a ediţii a turneului "Centura de Aur", desfăşurată la Constanţa, în perioada 9-14 iunie.

39 afișări
Imaginea articolului Trei români, învingători în finalele de la Centura de Aur

Petrisor Gananau, în tricou roşu (Imagine: Mediafax Foto)

La categoria 51 kilograme, românul Iulius Poczo l-a învins la puncte pe marocanul Nehaila Abdelillah.

Georgian Popescu s-a impus, tot la puncte, în faţa sportivului rus Vladimir Saruhanian, la categoria 60 kg.

De asemenea, Petrişor Gănănău l-a învins pe ungurul Janos Fekete, care a abandonat în repriza a doua a finalei categoriei 91 kg.

La categoria 48 kilograme, pugilistul Adlet Kapezov (Kazahstan) l-a învins la puncte pe brazilianul Paulo Carvalho.

Portoricanul McJoe Arroyo s-a impus la puncte, în faţa brazilianului Veira de Jesus, la categoria 54 kg.

La categoria 57 kg, sportivul rus Serghei Ignatiev l-a învins la puncte pe Robson Conceicao din Brazilia.

Felix Manuel Diaz Guzman, din Republica Dominicană, l-a învins la puncte pe pugilistul rus Aleksandr Ivanov, la categoria 64 kg.

La următoarea categorie, 69 kg, Alexander Rakislov din Rusia s-a impus la puncte în faţa lui Elvis Suleiman, din România.

Tot un reprezentant al României, Alex Cristofor, a pierdut finala categoriei 75 kg, prin neprezentare, câştigător fiind declarat ecuadorianul Carlos Gongora Mercado.

La categoria 81 kg, portoricanul Carlos Negron a beneficiat de abandonul sportivului Ferenc Martiney, din Ungaria, în prima repriză a meciului de sâmbătă.

La ultima categorie, +91 kg, pugilistul rus Şamil Gadjiev l-a învins prin abandon în repriza a treia pe românul Adrian Ciobanu.

La turneul de la Constanţa nu a participat Ionuţ Gheorghe, el preferând să îşi menajeze mâna dreaptă, la care are probleme, în vederea Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici