Tricolorii lui Edi Iordănescu au decolat spre Israel. Şase jucători au rămas în ţară

  • Tricolorii echipei naţionale de fotbal a României au decolat duminică spre Tel Aviv pentru meciul amical cu Israel, ce va avea loc marţi, la Netanya, de la ora 20:45.
  • 6 jucători din lotul convocat pentru meciul cu Grecia nu au făcut deplasarea din motive medicale.
425 afișări
Imaginea articolului Tricolorii lui Edi Iordănescu au decolat spre Israel. Şase jucători au rămas în ţară

La testarea COVID efectuată duminică dimineaţă nu a mai fost depistat niciun caz pozitiv. Au rămas însă acasă cei 4 jucători depistaţi pozitiv sâmbătă, alături de secundul Florin Constantinovici.

Reaminiti, că în urma testării PCR, 4 jucători ai echipei naţionale au fost depistaţi sâmbătă pozitivi, împreună cu secundul Florin Constantinovici. În condiţiile în care, la testările PCR premergătoare intrării în cantonament, toate rezultatele au fost negative.

Astfel, Răzvan Marin, Alexandru Mitriţă, Deian Sorescu şi Florin Tănase, alături de Florin Constantinovici, au ieşit din programul tricolorilor şi au intrat în izolare.

În acest context, au fost convocaţi de urgenţă Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, şi Darius Olaru (FCSB).

Pe lângă aceştia, Alexandru Maxim, puternic afectat de o viroză respiratorie, şi Mario Camora, cu probleme musculare, nu au făcut nici ei deplasarea.

Duminică dimineaţă s-a desfăşurat ultima şedinţă de pregătire de la Mogoşoaia, înainte de decolarea spre Israel. Meciul se joacă marţi, de la ora 20:45, la Netanya.

Pentru partida de marţi, tricolorii vor îmbrăca un echipament complet galben, tricou, şort şi jambiere. Asta pentru că echipamentul de bază al gazdelor este format din tricou albastru şi şort alb.

UEFA a delegat o brigadă din Polonia la meciul tricolorilor. La centru va fi Daniel Stefanski, ajutat de arbitrii asistenţi Dawid Golis şi Marek Arys.

Stefanski (44 ani) este arbitru FIFA din 2013 şi a condus partida România – Austria 0-1, disputată la Ploieşti în octombrie 2020, în Liga Naţiunilor.

La nivel de club, a oficiat la CFR Cluj – Lazio 2-1, în grupele Europa League, în septembrie 2019.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici