Trombetta: Vrem să câştigăm toate partidele până la finalul turului

Antrenorul echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca "feroviarii" să câştige toate cele patru partide care mai sunt de jucat până la finalul turului.

14 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Vrem să câştigăm toate partidele până la finalul turului

Trombetta: Vrem să câştigăm toate partidele până la finalul turului (Imagine: Mediafax Foto)

"Vrem să câştigăm toate partidele din campionat până la finalul turului. E uşor de zis, dar mai greu de făcut. La Braşov vom aveam un meci dificil pentru că jucăm împotriva echipei cu cea mai bună defensivă din campionat. Echipa, ca grup, se remarcă la Braşov şi nu un singur jucător. Avem jucători obosiţi după meciul cu Bordeaux. Acum, unii care au jucat mai puţin vor putea demonstra că eu am greşit când i-am lăsat pe bancă", a spus Trombetta.

Italianul a explicat şi situaţia accidentărilor suferite de Tony şi De Sousa în meciul cu Bordeaux din grupele Ligii Campionilor. "Din păcate avem două accidentări după meciul cu Bordeaux, dar nu sunt foarte grave. De Sousa are o fractură de piramidă nazală, iar Tony are un tendon imflamat la genunchi. Bine că nu e vorba despre menisc sau ligamente. Va trebui să se odihnească două-trei zile. Traore a revenit la antrenamentele primei echipe. Urmează să vedem dacă va fi în lotul pentru meciul cu Braşov", a afirmat antrenorul clujenilor.

Maurizio Trombetta a precizat că şi-ar dori ca meciurile FC Timişoara - Dinamo şi Rapid - Steaua să se termine la egalitate. "Mi-aş dori să fie egal în ambele meciuri şi noi să câştigăm. Atât Steaua cât şi Rapid au avut unele probleme în vestiar pe care le-au rezolvat. Rapid e în revenire şi cred că are un mic avantaj la meciul de duminică", a menţionat tehnicianul.

Italianul a precizat că a sperat foarte mult într-o revanşă în meciul cu Bordeaux de marţi din etapa a IV-a a grupei A din Liga Campionilor. "Am rămas cu un sentiment de neplăcere după înfrângerea cu Bordeaux, mai ales că am avut mai multe ocazii decât ei. Am crezut foarte mult şi am sperat în revanşa cu francezii. Cu oficialii clubului discut indiferent dacă pierdem sau câştigăm. Analizăm partidele. Nu mi s-a reproşat nimic după meciul cu Bordeaux. Nu le simt lipsa lui Fabbiani şi Semedo. În schimb, simt lipsa lui Ruiz care este accidentat", a conchis Trombetta.

CFR Cluj va întâlni, duminică, de la ora 14.00, în deplasare, formaţia FC Braşov, într-o partidă din etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici